#FeelingMyself

N-am scris demult pe site un articol personal, dar acum vreau sa va impartasesc din gandurile mele. Am calatorit mult, interactionat cu multe culturi si oameni de tot felul; am inteles inca de la o varsta de copil ca suntem diferiti. Unii au viziuni inalte, perspective ambitioase, altii sunt mai limitati. Nu judec pe nimeni; fiecare alege sa fie cum vrea sau cum ii permit imprejurarile. Recunosc ca m-as bucura sa fim cu totii mai deschisi.

Apropo de a judeca pe cineva, consider ca e tare usor sa aruncam cu vorbe asupra oamenilor, fara sa analizam prea mult o situatie. Din rautate, din frustrare, din ignoranta, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de inteles.

Iar eu, dupa 10 ani de cariera internationala, am fost acuzata de “disperare si nevoie de atentie, fara sa am un plan de marketing pregatit”. Oare chiar asa sa fie? Mai ciudat mi se pare faptul ca “acuzele” vin de la o persoana care are experienta in PR si marketing, care a lucrat (sau inca lucreaza) cu artisti din muzica, ba mai mult este jurnalist. Asta inseamna sustinerea industriei muzicale pentru tine, Cristina Bazavan? Sau libertatea de exprimare?

Suntem in 2019, am ales sa fiu libera, sa ma accept pe mine asa cum sunt. La 30 de ani imi iubesc corpul si sunt in perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomeneste si Beyonce.

Sunt free sa postez ce vreau, deal with it. Nu poti sa desfiintezi un artist pentru ca e sexy. Daca-mi expun formele, nu inseamna ca nu sunt o femeie puternica, independenta, ca nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, stiu bine ce vreau si cine sunt.

Suntem in era libertatii, a sinceritatii. Poate ca ar fi mai bine sa ne sustinem intre noi. Noi, femeile...noi, artistii...noi, persoanele din muzica din Romania.

Dar, dupa cum spuneam, eu sustin libertatea de exprimare, asa ca fiecare poate sa scrie despre orice si ce vrea :)

Iar voua, fanilor mei, va spun inca o data sa fiti sinceri cu voi, sa va iubiti asa cum sunteti, sa va cunoasteti foarte bine.

#LoveYourself

Video

Newsletter

BOOK NOW!
management@alexandra-stan.com